Renhold siden 2004

Tang & Jacobsen AS ble etablert i 2004, og er mest kjente for utfordrende renholdsoppdrag for boligselskap. I tillegg har vi flere store og små kontorer hvor vi vasker daglig eller ukentlig.

Vår aller viktigste ressurs er selvsagt alle våre medarbeidere og samarbeidspartnere. De har lang erfaring innenfor sine arbeidsfelt, og de har alltid et smil på lur for å spre positiv energi til sine omgivelser.

 

Våre servicefolk er alltid i uniform med firmaets logo og bærer alltid ID-kort utstedt fra arbeidstilsynet hvor vi er registrert som godkjent renholdsvirksomhet.

 

Tang & Jacobsen garanterer en tilfredsstillende leveranse. Om vi ikke oppfyller dette, vil vi kreditere den eller de deler av tjenesten som dere ikke er fornøyde med. I våre kontrakter har vi som regel 3 måneders prøvetid, slik at dere får forsikret dere om at vi faktisk leverer det vi lover.

 

For å sikre vår leveranse foretar våre renholdsledere uanmeldte kvalitetskontroller. Vi utfører også kontroller i samarbeide med kunden, hvor dette blir loggført, og gjenpart sendes vår kundekontakt.

 

Vaktmestertjenester utføres av samme personale som utfører renholdet, det er altså ufaglærte som tar enkle oppdrag slik som klipping av plen, feiing, snørydding, bytte av lyspærer, små malejobber og mye annet.

Tang & Jacobsen drives av Svein Tore Jacobsen. Han har bred og mange års erfaring i fra service-yrket. Ser vi på et utdrag av hans CV, så kan vi nevne:

 

  • 2 bachelours´ i fra ”The Hotelschool The Hague”
  • Restaurantsjef i Norge og Kina
  • Salgssjef i norske service bedrifter – Eurest og ISS
  • Drevet egen virksomhet i Norge og Kina siden 2004

Se hva kundene sier om oss